Miminha pastrami style

under-heading

Miminha pastrami style

17 Oct 2023

Twee weken geleden gemaakt. Miminha pastrami style nu pas de foto voor de website gemaakt.
Mooi vlees en het super lekkere recept kwam van @bbqualityslagerij
Thanks!
Het was een bijna week project
Maar zeker de moeite waard!!
1,6 kilo Angus Maminha met een rub van @norubbish.nl
Holloween zwart: Naked Gun Powder.
Korte omschrijving:
Dag 1 pekel water en laten afkoelen
4 dagen pekelen
1 dag ontzouten
1 dag op de bge ( 9.30 erop, 16.30 inpakken en tegen 19.30 eindelijk de kerntemperatuur bereikt)
Daarna nog laten rusten.
Het recept kost veel tijd maar het is niet veel werk! Het was heerlijk!!!!
Het recept is te vinden op de website van bbquality.
Zoals wij het gedaan en geserveerd hebben kun je terugvinden op mijn website.
Zoek je nog een leuk project voor de herfstvakantie of noteer het alvast voor de dagen tussen kerst en nieuw!
#angusmaminha

div-line