Overburen

under-heading

Overburen

21 Oct 2023

Wat een weekend!!!!
Zaterdag: we dekte opnieuw de tafel met liefde.
Ik matchte meer servies en glazen als voorheen, ik doe het gewoon, geinspireerd door hiptafelen en ja hoor, alles kan.
Met 7 personen aan tafel kan je gewoon 'aan rommelen'.
Dat moest ook wel omdat iedereen wat zou maken en ik dus niet wist waarop iets uit geserveerd moest worden.
De amuse en het hoofdgerecht was ons aandeel.
Een persoon eet vega, ze gaf van te voren aan dat alles goed was als we vlees en vis bij haar gewoon weglaten, vervangers was niet nodig.
Uhh dat gaat niet gebeurden. Wij passen ons aan....
Eerlijk gezegd niet helemaal.
Ik de folder van de Hanos zag ik vega zalmfilet staan. Hoe zou dat smaken?
Ik had nog halve aardewerk bolletjes boven staan, jaren geleden gemaakt op de keramiek club. Met gaatjes bovenin om mini horentjes in te zetten.
Met takjes uit de tuin, touw en een lijmpistool maakte ik er nu cloche-jes van.
Onder ieder choche-je -als amuse- een mini zalm bombe en daarnaast zwarte olijven tapenade met gedroogde abrikozen.
Leuk het stond al op tafel toen ze binnen kwamen...
Terug komend op de zalm, alleen zij at de vega zalm, voor ons echte onder de cloche. Ze was blij verrast, had er nog nooit van gehoord en vond het lekker. De rest vd zalm aan haar meegegaan.
Iedereen had z'n best gedaan, super gezellig en geslaagde avond geweest en voor we het wisten was het al zondag geworden.

div-line