Op herhaling

under-heading

Op herhaling

04 Dec 2023

Als je mijn post van gisteren gelezen hebt dan weet je dat ik gisteren niet meer gekookt hebt na de borrelplank en 2 old fashioned bourbon ????
Dus aten we vandaag de geplande maaltijd gisteren.
Op de verjaardag van onze zoon bakte ik in de USA een Schwarzwalder kirsch als nagerecht, daarom koos ik als hoofdgerecht groene asperges Wellington met als side dish salade en een Hollandaise saus. Ik liet het vlees achterwege....dat zou te heftig worden....
Gisteren was onze laatste vakantie dag, natuurlijk is dat niet waar, mijn lief is in juli met pensioen gegaan dus is het iedere dag vakantie. Maar eerlijk is eerlijk zo werkt dat niet, de agenda van deze week staat weer vol met fitness-ziekenhuis-kapper-nog en dag ziekenhuis afspraak -fitness-bloedprikken enz enz enz....dat voelt niet meer als vakantie....
Om 'de vakantie' in stijl af te sluiten wilde ik gisteren dus een een good feeling memories dish maken maar door de lag niet gisteren maar vandaag op ons bord
Ter inspiratie ; De laatste twee foto's zijn vakantie foto's, toen serveerde ik er ook een gekookt fijngesneden eitje bij.
Misschien een ideetje voor je kerstmenu

#groeneasperges #aspergewellington #hollandaisesauce

div-line